Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
61 Hours
Lee Child
Magyar cím: 61 óra
Kiadó: Bantam Books
Nyelv: Angol
Típus: Új   Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 2010
ISBN 10:
ISBN 13: 9780553818130
Méret: 13*20   Oldalszám: 492
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Rendelhető
Szállítási idő: 3-6 munkanap
2.370Ft
Szállítási információk

Jelenleg nincs raktáron, rendelhető.
Várható beérkezési idő: 3-6 munkanap

Házhozszállítás: A beérkezést követően a csomag várható kiszállítása a feladás után 1-2 munkanap.

Szállítás Pick Pack Pontra: A beérkezést követően a csomag várható megérkezése a kiválasztott pontra a feladás után 2-3 munkanap.

Lee Child - 61 Hours
Jack Reacher is back.
The countdown has begun. Get ready for the most exciting 61 hours of your life. #1 New York Times bestselling author Lee Child’s latest thriller is a ticking time bomb of suspense that builds electric tension on every page.
Sixty-one hours. Not a minute to spare.
A tour bus crashes in a savage snowstorm and lands Jack Reacher in the middle of a deadly confrontation. In nearby Bolton, South Dakota, one brave woman is standing up for justice in a small town threatened by sinister forces. If she’s going to live long enough to testify, she’ll need help. Because a killer is coming to Bolton, a coldly proficient assassin who never misses.
Reacher’s original plan was to keep on moving. But the next 61 hours will change everything. The secrets are deadlier and his enemies are stronger than he could have guessed—but so is the woman whose life he’ll risk his own to save.
In 61 Hours, Lee Child has written a showdown thriller with an explosive ending that readers will talk about for a long time to come.


Jack Reacher visszatért. És már csak 61 órája van, hogy a legújabb bűntényt megakadályozza. A visszaszámlálás elkezdődött. Dél-Dakotában az évtized hóvihara tombol. Az állam útjain mindenfelé a zord időjárásban elakadt járművek vesztegelnek. Egy távolsági busz is balesetet szenvedett a fehérbe borult tájon. Utasai átlagemberek: kirándulásra indult nyugdíjasok. És még egy valaki, aki leginkább észrevétlen szeretne maradni, mégis jobban már ki sem tűnhetne az idős emberek közül egy tagbaszakadt, marcona férfi, akinek egész magatartásából süt a katonás fegyelem. Ez Jack Reacher. A baleset helyszínétől harminc kilométerre békés kisváros húzódik. Ám a látszat csal: a településen rendőrök tucatja véd egy idős hölgyet, aki egy semmitől vissza nem riadó kábítószer-kereskedő elleni per koronatanúja. Ha elég sokáig él, kiállhat a tanúk padjára. De a városba érkezik egy hidegvérű, magányos gyilkos, akinek egyetlen feladata van: megakadályozni az asszonyt terve végrehajtásában. Egyetlen dologgal azonban nem számolt: Jack Reacherrel. Mélyen eltemetett titkok, erőteljes ellenségek. És már csak 61 óra van hátra!

Szerző további művei

Night School
Personal
The Affair
A Wanted Man
Gone Tomorrow
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Snuggle Up, Sleepy Ones + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei