Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
A Storm of Swords
George R. R. Martin
Magyar cím: Kardok vihara
Kiadó: Bantam Books
Nyelv: Angol
Típus: Új   Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 2005
ISBN 10:
ISBN 13: 9780345543981
Méret: 11*18   Oldalszám: 1177
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
2.324Ft

George R. R. Martin - A Storm of Swords
Tolkien óta alig született történet, amely annyira rabul ejtené egy egész nemzedék képzeletét, mint A jég és tűz dala, George R. R. Martin hatalmas fantasyeposza.
Az első részben, a Trónok harcában megismertük Westeros ősi királyságát, amelyet könyörtelen hatalomvágya marcangolt. A Királyok csatájában kiéhezett ragadozóként söpört végig az uralkodóját vesztett birodalmon a háború, a mágia és az őrület. A Kardok vihara képes még tovább fokozni a feszültséget és még sokkolóbbá tenni Westeros történetét: most közeledik tetőpontjához a hatalomért folytatott embertelen küzdelem. A megosztott, megtépázott királyság eddigi legszörnyűbb ellenségével kénytelen szembenézni, amely a síron túlról érkezik...
Martin a fantasy mestere. Kimeríthetetlen fantáziával megírt históriái középkori mintákból merítenek ihletet, és a láthatóság határát súroló plasztikussággal jelenítik meg fiktív világukat. A sodró, szofisztikált történetvezetés, az árnyalt karakterábrázolás és a szexualitásnak a fantasy műfajában szokatlanul nyílt kezelése is fontos szerepet játszik abban, hogy Martin sikert sikerre halmozó újítóként vonulhat be műfaj történetébe.
A tűz és jég dala az elmúlt évtized egyik legjelentősebb fantasysorozata, minden kötete letehetetlen olvasmány.

Szerző további művei

Game of Thrones
A Feast for Crows
Tuf Voyaging
Game of Thrones
A Storm of Swords
Szerző további művei

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
Szerző további művei