Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
A Time to Die
Wilbur Smith
Magyar cím: Most kell meghalnod
Kiadó: Pan Books
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: JóJóJóJóJó
Kiadás: 1990
ISBN 10: 0330311859
ISBN 13: 9780330311854
Méret: 11*18   Oldalszám: 523
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
720Ft

Wilbur Smith - A Time to Die
Sean Courtney, professional hunter and guerrilla fighter, is swept up by the tides of a new war. Caught between two rival armies, between his love for the woman at his side and his instincts as a trained killer, Courtney finds himself the captive of a brutal enemy from the past.

"Ha meg kell halnunk - suttogott Claudia -, boldog vagyok, hogy így történik. - Sean érezte, hogy a lány a kezébe csúsztatja a csőre töltött Tokarev pisztolyt.
- Isten veled, szerelmem - búcsúzott Claudia. Sean tudta, hogy meg kell tennie, előbb a lánnyal, aztán önmagával, de nem volt biztos benne, hogy lesz-e hozzá elég bátorsága... Ez volt a legnehezebb feladat, amit életében valaha is maga elé állított, de a Tokarev csotorkolatát Claudia halántékához emelte."
Claudia apjának már meg kellett halnia. Egy hatalmas elefántagyar döfése őt is a szörnyűbb végtől: az agyráktól mentette meg. Afrika félelmetes és gyönyöru dzsungelében elérkezett a halál ideje állatnak, embernek egyaránt. Háború és személyes bosszú: géppisztolyok, aknák, helikopterek, rakéták osztják a félelmetes és agyafúrt halált, mellyel csak személyes bátorság, férfibarátság és egy szenvedélyes szerelem próbált meg szembeszállni. Sikerülhet-e? Megmenekülnek-e legalább a szerelmesek, vagy Seannak meg kell húznia a ravaszt?

Szerző további művei

War Cry
River God
Predator
When the Lion Feeds
The Quest
Szerző további művei

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei