Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
A Year in the Merde
Stephen Clarke
Magyar cím: Egy év a Francban
Kiadó: Black Swan
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: JóJóJóJóJó
Kiadás: 2005
ISBN 10: 0552772968
ISBN 13: 9780552772060
Méret: 13*20   Oldalszám: 383
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
520Ft

Stephen Clarke - A Year in the Merde
Paul West, a young Englishman, arrives in Paris to start a new job - and finds out what the French are really like They do eat a lot of cheese, some of which smells like pigs' droppings. They don't wash their armpits with garlic soap. Going on strike really is the second national participation sport after petanque. And, yes, they do use suppositories In his first novel, Stephen Clarke gives a laugh-out-loud account of the pleasures and perils of being a Brit in France. Less quaint than A Year in Provence, less chocolatey than Chocolat, A Year in the Merde will tell you how to get served by the grumpiest Parisian waiter; how to make perfect vinaigrette every time; how to make amour - not war; and how not to buy a house in the French countryside

Nem minden francia álszent, lusta, tapló, gőgös, hazudós és kóró, de a kivételek kit érdekelnek? Paul West egy londoni húsipari cégtől érkezik Párizsba, és rögtön felfedezi, hogy bár a franciák nem esznek brit marhahúst, többségük mintha megkergült volna.
Paul igyekszik helytállni a munkahelyén, de még inkább a kényes ízlésű francia nők meghódítása terén. Ám egyik sem könnyű egy olyan országban, ahol az orrfelhúzás genetikailag öröklődik, ahol a sztrájk nemzeti sport, és ahol a sajtok szinte "lemásznak" az asztalról. Paul lassanként kezdi kiismerni magát a nagyvárosi forgatagban, a céges intrikák között, és végül a l'amour is utoléri - ha bírja szuflával.

Szerző további művei

Merde Actually
A Year in the Merde
Szerző további művei

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei