Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Agatha Raisin and the Wellspring of Death
M. C. Beaton
Magyar cím: Agatha Raisin és a vizes viszály
Kiadó: Robinson Publishing
Nyelv: Angol
Típus: Új   Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 2010
ISBN 10: 1849011400
ISBN 13: 9781849011402
Méret: 11*18   Oldalszám: 293
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 3-6 munkanap
2.910Ft

M. C. Beaton - Agatha Raisin and the Wellspring of Death
Agatha Raisin's neighbouring village of Ancombe is usually the epitome of quiet rural charm, but the arrival of a new mineral-water company sends tempers flaring and divides the parish council into two stubborn camps. When Agatha finds the council chairman murdered at the basin of the spring, tongues start wagging.

Ancombe békés, nyugodt kis falu, talán még békésebb, mint ahol Agatha Raisin lakik, de mikor feltűnik a színen az új palackozó vállalat, hogy kiaknázza a helyi forrásvizet, felbolydul a falu, és a községtanács is két kibékíthetetlen pártra szakad. A véletlen -vagy a sors?- úgy hozza, hogy egy baljós éjszaka éppen Agatha találja holtan a községtanács elnökét a forrásnál. Lehet, hogy az egyik bosszúálló tanácstag takarította el az útból? És a gyilkos hamarosan másodszor is lecsap! A bűnügy megoldása megint csak Agathára hárul, aki még mindig szerelmi bánatából lábadozik.
A skót írónő regénye -mint valamennyi Agatha Raisin-könyv- izgalmas krimi, nagyszerű szatíra a londoni és vidéki életről, remek karakterekkel és pergő, fordulatos cselekménnyel. Az amatőr detektív kiválóan megrajzolt figuráját kritikusok és olvasók egyaránt megszerették; a sorozta már a 21. kötetnél tart.

Szerző további művei

Agatha Raisin: Hiss and Hers
Frederica in Fashion
Death of an Outsider
Emily Goes to Exeter
Hasty Death
Szerző további művei

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei