Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Alone
Lisa Gardner
Magyar cím: A kamra
Kiadó: Headline
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2012
ISBN 10:
ISBN 13: 9781472207432
Méret: 13*20   Oldalszám: 402
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
890Ft

Lisa Gardner - Alone
State Trooper Bobby Dodge watches a tense hostage stand-off unfold through the scope of his sniper rifle. An armed man has barricaded himself with his wife and child. His finger tightens on the trigger and Dodge has only a split second to react ...Twenty-five years ago, Catherine Gagnon was buried underground during a month-long nightmare of abduction and abuse. Now, her husband has just been killed and her father-in-law blames Catherine. Mr Bosu was in a maximum security prison for the most sadistic of crimes. Now he's free ...and filled with an unquenchable thirst for vengeance. A moment of violence brings Bobby and Catherine together - but what connects them is much more dangerous. A killer is loose. No one is beyond harm, and no one will see death coming until it has them cornered, helpless, and alone ...

Innen nincs menekvés...
Itt senki nem hallja, ha segítségért kiáltasz...
A gyilkosod tudja, hová bújtál...

Bobby Dodge ujja a ravaszon. Puskájának célkeresztjében az a fegyveres férfi, aki bostoni lakásában saját családját ejtette túszul. Nincs idő, a férfi bármelyik pillanatban ölhet. Bobby tüzet nyit, és egy életre megbánja tettét.
A forróvérű Catherine férjét megölték. Apósa őt okolja fia haláláért, és unokája különös betegségéért. A nőt egy hónapon át egy föld alatti kamrában tartották fogva, megalázták és kínozták. A rémálomért valakinek felelnie kell.
A szadista gyilkos az utcákat járja. Túlélte a legkegyetlenebb börtönéveket, és most bosszúra szomjazik. Bobby és Catherine véletlen találkozásának nagy ára van. Szenvedély és szenvedés. A gyilkos pedig úgy mozgatja a szálakat, hogy mindenki gyanús, mindenki retteg, és a félelem úgy zár magába, akár egy sötétkamra.

Szerző további művei

Touch & Go
Alone
Love You More
Alone
The Killing Hour
Szerző további művei

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei