Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Book of the Dead
Patricia Cornwell
Magyar cím: Holtak könyve
Kiadó: Little Brown Company
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2007
ISBN 10:
ISBN 13: 9780316724234
Méret: 16*24   Oldalszám: 387
Borító: Kemény fedeles
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
820Ft

Patricia Cornwell - Book of the Dead
The 'book of the dead' is the morgue log, the ledger in which all cases are entered by hand. For Kay Scarpetta, however, it is about to have a new meaning. Fresh from her bruising battle with a psychopath in Florida, Scarpetta decides it's time for a change of pace. Moving to the historic city of Charleston, South Carolina, she opens a unique private forensic pathology practice, one in which she and her colleagues offer expert crime scene investigation and autopsies to communities lacking local access to competent death investigation and modern technology. It seems like an ideal situation, until the murders and other violent deaths begin. A woman is ritualistically murdered in her multi-million-dollar beach home. The body of an abused young boy is found dumped in a desolate marsh. A sixteen-year-old tennis star is found nude and mutilated near Piazza Navona in Rome. Scarpetta has dealt with many brutal and unusual crimes before, but never a string of them as baffling, or as terrifying, as the ones before her now. Before she is through, that book of the dead will contain many names - and the pen may be poised to write her own.

A Holtak könyve a halottasház munkanaplója, egy lajstrom, amelybe kézzel jegyzik be az elhunytak nevét. A könyv Kay Scarpette számára hamarosan új jelentést kap.
Egy tizenhat éves teniszcsillag - aki nemrég nyert meg egy bajnokságot Charlestonban - meztelen, megcsonkított holttestére bukkannak Rómában. Szemét kivájták, húsából egy darabot kimetszettek.
Brutálisan bántalmazott kisfiú holttestére bukkannak egy elhagyatott mocsárban, ahol rákok lakmároztak belőle. Egy súlyos depresszióval küszködő nőt pedig rituális módon gyilkolnak meg több millió dollárt érő tengerparti otthonában. Eközben New Englandben problémák adódnak egy fontos beteggel a Harvard orvosi karához tartozó pszichiátriai kórházban. Lépésről lépésre rajzolódik ki az a szövevényes hálózat, amelynek csomópontjait ezek a rettenetes halálesetek képezik. Eközben Kay Scarpetta magánéletét is zűrzavar és ki nem mondott feszültség jellemzi. Hiába a lakhelyváltás, hiába az új élet reménye, a múltat nem lehet végképp eltörölni...
Scarpetta rengeteg szokatlan és brutális bűnüggyel találkozott élete során, de ilyen elképesztő szörnyűséggel, amilyennel most szembe kell néznie, még soha. Mielőtt vége lenne a bűnténysorozatnak, a Holtak könyvébe még sok nevet be kell jegyezni - ha nem vigyáz, talán az övével együtt...

Szerző további művei

Hornet's Nest
Body of Evidence
Blow Fly
Red Mist
Port Mortuary
Szerző további művei

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
The Maze Runner (Maze Runner Series)
Chasing Harry Winston
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Catching Fire (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei