Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Cold Mountain
Charles Frazier
Magyar cím: Hideghegy
Kiadó: Sceptre
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: JóJóJóJóJó
Kiadás: 1997
ISBN 10: 0340680598
ISBN 13: 9780340680599
Méret: 13*20   Oldalszám: 438
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
420Ft

Charles Frazier - Cold Mountain
A soldier wounded in the Civil War, Inman turns his back on the carnage of the battlefield and begins the treacherous journey home to Cold Mountain, and to Ada, the woman he loved before the war began.

As Inman attempts to make his way across the mountains, through the devastated landscape of a soon-to-be-defeated South, Ada struggles to make a living from the land her once-wealthy father left when he died. Neither knows if the other is still alive.

Ada kényelemben nevelkedett. Apja bár Charlstonból egy eldugott, hegyvidéki településre költözött, a széltől is óvja lányát. Inman a Hideghegyen született, ácsként dolgozik. Nem sokkal a polgárháború kitörése előtt megtetszenek egymásnak, és bár csupán egyszer csókolták meg egymást, mielőtt Inman bevonul, örök hűséget esküsznek egymásnak. A férfit elnyeli a háború. Borzasztó dolgokat lát és él át. Megelégeli az öldöklést, csupán egyetlen dolog élteti: a hazatérés. Megszökik, és bujkálva, menekülve, gyalogol a Hideghegy felé. Szerelme eközben magára marad, és az egyre zordabbra forduló világban igyekszik túlélni a háború hozta szörnyűségeket. Ő is csak azért küzd olyan elszántan, mert tudja, hogy Inman hazatér.
Video bemutató

Szerző további művei

Cold Mountain
Cold Mountain
Cold Mountain
Szerző további művei

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei