Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Cranford
Elizabeth Gaskell
Magyar cím: Cranford
Kiadó: Penguin Books Ltd
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: JóJóJóJóJó
Kiadás: 2007
ISBN 10:
ISBN 13: 9780140620597
Méret: 11*18   Oldalszám: 240
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
520Ft

Elizabeth Gaskell - Cranford
Provides a portrait of an early Victorian country village and its genteel inhabitants, mostly women, whose social attitudes remain firmly unchanging against the modernising world, and whose domestic details dominate conversation. This novel describes the uneventful lives of Cranford's inhabitants.

A szívbemarkoló történet Cranford lakóinak apróbb képtelenségekkel és nagyobb tragédiákkal tűzdelt életét követi nyomon.
Cranford, az aprócska észak-angliai település az 1840-es években a változások fészke; a városkát olyan erők ostromolják, melyek hatásai alól senki nem vonhatja ki magát. A dolgok mozgásba lendültek, a vasút Manchester felől könyörtelenül terjeszkedik a kisváros felé, a helyiek pedig éppúgy tartanak a beözönlő vándormunkásoktól, mint a fennálló rend felborulásától. A Londonból érkező jóképű doktor felbukkanása szintén felbolydulást okoz; az általa képviselt forradalmian új gyógymódok és a helyi úrhölgyek lelkében keltett érzelmi viharok miatt egyaránt az intrikák kereszttüzébe kerül.
Video bemutató

Szerző további művei

Cranford
Cousin Phyllis
North and South
Wives and Daughters
Cranford
Szerző további művei

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei