Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Cruel and Unusual
Patricia Cornwell
Magyar cím: Különös kegyetlenséggel
Kiadó: Warner Books
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: JóJóJóJóJó
Kiadás: 1994
ISBN 10: 0751501689
ISBN 13: 9780751501681
Méret: 11*18   Oldalszám: 467
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
520Ft

Patricia Cornwell - Cruel and Unusual
The fingerprints say the murderer is the man who's just been executed ...

At 11.05 one December evening in Richmond, Virginia, convicted murderer Ronnie Joe Waddell is pronounced dead in the electric chair. At the morgue Dr Kay Scarpetta waits for Waddell's body. Preparing to perform a post-mortem before the subject is dead is a strange feeling, but Scarpetta has been here before. And Waddell's death is not the only newsworthy event on this freezing night: the grotesquely wounded body of a young boy is found propped against a rubbish skip. To Scarpetta the two cases seem unrelated, until she recalls that the body of Waddell's victim had been arranged in a strikingly similar position ...Néhány nappal karácsony előtt, 23 óra 5 perckor a Virginia állambeli Richmondban kivégzik Ronnie Joe Waddellt, akit tíz évvel korábban villamosszék általi halálra ítéltek egy fiatal tévébemondónő brutális meggyilkolásáért.
Dr. Kay Scarpetta a hullaházban várja, hogy boncolásra beszállítsák hozzá Waddell tetemét. arra hideg estére esik egy másik szomorú szenzáció is: egy szemeteskonténernek támasztva megtalálják egy fiatal fiú borzalmasan megcsonkított testét. Scarpetta eleinte nem lát összefüggést a két eset között, de egyszer csak rádöbben, hogy Waddell áldozatára hasonló sérülésekkel, hasonló testhelyzetben bukkantak rá annak idején.
Aztán felfedeznek egy újabb. felettébb rejtélyes gyilkosságot. A helyszínen nem maradt sok bizonyíték: horoszkópok, látszólag üres papírlapok, kristályprizmák, tollpihék és egy véres ujjlenyomat, amely ismét ahhoz az emberhez vezet, aki semmiképpen sem követhette el a gyilkosságot...

Szerző további művei

Hornet's Nest
Body of Evidence
Blow Fly
Red Mist
Port Mortuary
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Snuggle Up, Sleepy Ones + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
Smiley Shark + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei