Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Dumb Witness
Agatha Christie
Magyar cím: A kutya se látta
Kiadó: Berkley Pub Group
Nyelv: Angol
Típus: Új   Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 1984
ISBN 10:
ISBN 13: 9780008129569
Méret: 11*18   Oldalszám: 261
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 3-6 munkanap
2.994Ft

Agatha Christie - Dumb Witness
After an accident on the stairs, Emily becomes convinced that one of her relatives is trying to kill her. On April 17th she writes her suspicions in a letter to Hercule Poirot. Mysteriously he doesn't receive the letter until June 28th... by which time Emily is already dead.

Hercule Poirot, a zseniális magánnyomozó, kapott már megbízást koronás főktől, nemzetközi pénz- és iparmágnásoktól, fiataltól, öregtől, gazdagtól és szegénytől – de halottól még soha! Most mégis ez történik: két hónappal Emily Arundell kisasszony halála után kézbesíti a posta a hölgy levelét, amelyben felettébb gyanús körülményekre hivatkozva kéri a mester segítségét. És Poirot a tőle megszokott lelkiismeretességgel jár utána, mi is lehetett „a kutya labdájának esete”, meg a többi különös körülmény, amely a vagyonos dáma nem kevésbé különös halálához vezetett…
Pénz, szerelem, intrika, ármánykodó rokonok hada – és egy barátságos foxterrier a főszereplői ennek a fordulatos bűnügyi regénynek, no meg természetesen a pompás bajszú belga mesterdetektív, Hercule Poirot, aki ezúttal hű kísérője, Hastings kapitány társaságában deríti fel a rejtelmes bűntény minden mozzanatát, és vezet el a meglepő végkifejletig!

Szerző további művei

They Do It with Mirrors
Hercule Poirot's Casebook
Appointment with Death
They Do It with Mirrors
Ten Little Niggers
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei