Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Faith
Lesley Pearse
Magyar cím: Hit
Kiadó: Penguin Books Ltd
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: ElfogadhatóElfogadhatóElfogadhatóElfogadhatóElfogadható
Kiadás: 2007
ISBN 10:
ISBN 13: 9780141030487
Méret: 11*18   Oldalszám: 609
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
350Ft

Lesley Pearse - Faith
Laura Brannigan is in jail for murder. For two years she's been battling for justic - insisting that she didn't kill her best friend, Jackie. Yet with her spirits at their lowest ebb, she receives a letter that takes her back to a different time and memory of an old love.

Laura Brannigan szörnyű bűnt követett el. A bíróság életfogytiglanra ítélte legjobb barátnőjének meggyilkolásáért. Laura ártatlannak vallja magát, de már senki sem hisz neki, lassan ő is feladja a reményt... A hitet egy váratlanul felbukkanó levél és egy sosem múló szenvedély, Stuart adja vissza neki, aki nyomozásba kezd, hogy bebizonyítsa Laura ártatlanságát és leleplezze a valódi gyilkost. Azonban az egykori szerető egyre több titkot tud meg Laura sötét múltjáról, és már maga sem biztos abban, mire is keresi a választ...
Lesley Pearse bestsellereiből több mint hárommillió példányt adtak el világszerte. Pearse, akinek élettörténete kész regény, bravúros mesélő, történeteiben a legféltettebb és leggyűlöletesebb emberi érzelmek csapnak össze, rajongói szerint páratlan érzékkel mutatja meg, milyenek is vagyunk valójában; veszélyben, magányban, bűnben és szerelemben.

Szerző további művei

Without a Trace
A Lesser Evil
Rosie
Father Unknown
Never Look Back
Szerző további művei

Ajánlat

Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
The Maze Runner (Maze Runner Series)
Chasing Harry Winston
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei