Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Fear
Jeff Abbott
Magyar cím: Sokk
Kiadó: Sphere Books Ltd.
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2007
ISBN 10:
ISBN 13: 9780751538328
Méret: 11*18   Oldalszám: 402
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
800Ft

Jeff Abbott - Fear
From the bestselling author of 2005's critically acclaimed Panic, Fear is a gripping, timely, and entirely original thriller that will solidify award-winning author Jeff Abbott as the "latest master of the fine art of the page-turner" (Booklist starred review).

Szeretnéd elfelejteni életed legrosszabb napját?
"Megöltem a legjobb barátomat." Miles Kendrick rossz helyen volt rossz időben. Egy brutális gyilkosság szemtanújaként szövetségi védelem alatt áll, de egy nap sem telik el az életéből rémálmok nélkül. Pszichiátere különös szívességre kéri, és Kendrick egy több milliárd dollárt érő titkos gyógyszerkísérletbe keveredik. Egy volt FBI-ügynök azonban a nyomában van, aki beteg kislányának akarja megkaparintani az életmentő gyógyszert, és úgy hiszi, Kendrick az útjában áll. Eszeveszett hajsza kezdődik, Kendrick a bérgyilkos célkeresztjében, az FBI embereivel a nyomában menekül a múltja elől, az idegeit lassan felőrlő félelem elől, saját maga elől.
Jeff Abbott sokkoló és kiszámíthatatlan bestsellereit húsz nyelven adják ki. A tíz sikerkönyvvel rendelkező szerző a francia, a német, a brit, az amerikai, az ausztrál és a portugál olvasók nagy kedvence, a thriller műfaj új csillaga. Pánik című könyve már a magyar olvasókat is lenyűgözte.

Szerző további művei

Trust Me
Downfall
Panic
Szerző további művei

Ajánlat

Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
The Maze Runner (Maze Runner Series)
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Catching Fire (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei