Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
For Better, for Worse
Carole Matthews
Magyar cím: Jóban-rosszban
Kiadó: Headline
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2006
ISBN 10: 0753331230
ISBN 13: 9780755331239
Méret: 11*18   Oldalszám: 406
Borító: Kemény fedeles
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
820Ft

Carole Matthews - For Better, for Worse
Josie Flynn is in New York for the wedding of Martha, her American cousin. Having just been through a messy divorce, she's hardly in the mood to don a lilac bridesmaid's dress, especially when she thinks Martha is about to marry the wrong man. In fact, Josie is all for talking Martha out of what could be the biggest mistake of her life. Which is all very noble, until Josie meets Matt Jarvis and appears to be about to fall for the wrong man herself. And when an ex-husband, an old flame, a dubious boy-band and a seriously determined duck enter the picture who can tell where it will all end . . .

Josie Flynn londoni tanárnő New Yorkba repül, hogy nyoszolyólányként részt vegyen amerikai unokatestvére, Martha esküvőjén. Josie épphogy csak túl van élete csalódásán: férje, Damien elhagyta, válásuk már csak napok kérdése. A repülőgépen a rockújságíró Matt mellett kap helyet, s úgy tűnik, meglátni és megszeretni egymást csupán egy pillanat műve. Aztán egy buta véletlen folytán Matt elveszíti Josie nyomát a hatalmas metropolisban.
Matt egész New Yorkban őrülten keresi Josie-t, miközben egy pehelysúlyú festőnő többrendbelileg szeretné őt az ágyába csábítani. Hogy a bonyodalom teljes legyen, a már-már exférj Damien is megjelenik a színen, hogy visszahódítsa feleségét. Emellett kiderül, a menyasszony már az első este sajátosan értelmezi a "holtomiglant", felbukkan továbbá néhány szolid maffiózó, és egy bizonyos kacsa is kulcsszerepet kap a történetben.

Szerző további művei

The Chocolate Lovers' Christmas
The Cake Shop In The Garden
Paper Hearts & Summer Kisses
A Compromising Position
With Love at Christmas
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Snuggle Up, Sleepy Ones + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
The Crunching Munching Caterpillar + CD
Smiley Shark + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei