Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Friends in High Places
Donna Leon
Magyar cím: Felsőbb körök
Kiadó: Arrow Books
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2001
ISBN 10:
ISBN 13: 9780099269328
Méret: 11*18   Oldalszám: 326
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
820Ft

Donna Leon - Friends in High Places
When Commissario Guido Brunetti is visited by a young bureaucrat investigating the lack of official approval for the building of his apartment years earlier, his first reaction, like any other Venetian, is to think of whom he knows who might bring pressure to bear on the relevant government department. But when the bureaucrat rings Brunetti at work, clearly scared, and is then found dead after a fall from scaffolding, something is obviously going on that has implications greater than the fate of Brunetti's apartment ...

Donna Leon nagy sikerű krimisorozatának újabb darabja is bámulatos eleganciával kíséri végig az olvasót a lagúnák városának szépségein és árnyoldalain.
Commissario Guido Brunettinek ezúttal a saját háza táján akadnak gondjai pontosabban emeleti lakásukkal amelyrő‘l kiderül hogy nincs nyilvántartásba véve a földhivatalnál. A bürokrácia arctalan gépezete akár el is bontathatja fejük fölül a családi hajlékot. Ráadásul a hírt hozó fiatal hivatalnokot nemsokára holtan találják s ha mindez nem lenne elég a felügyelő‘ fő‘nökének fiát tetten érik amint kábítószert árul. Brunettinek ismét alá kell merülnie Velence "szennycsatornáiba" hogy annak félig rejtett uzsorásoktól gyilkosoktól kábítószeresektő‘l hemzsegő‘ valamint emberi rosszindulatokból és félelmekbő‘l táplálkozó világából felszínre hozza az igazságot s a körülményekhez képest megfelelő‘ döntéseket foganatosítson. Közben kiderül hogy mindenhol akadnak barátok s a felső‘bb körök sincsenek közelebb az éghez.

Szerző további művei

Beastly Things
Acqua Alta
A Question of Belief
About Face
A Noble Radiance
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei