Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Game of Thrones
George R. R. Martin
Magyar cím: Trónok harca
Kiadó: Harper Collins
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2011
ISBN 10:
ISBN 13: 9780007448036
Méret: 13*20   Oldalszám: 801
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
1.450Ft

George R. R. Martin - Game of Thrones
The first volume in the hugely popular and highly acclaimed epic fantasy series, A Song of Ice and Fire. There is passion here, and misery and charm, grandeur and squalor, tragedy, nobility and courage. Now a major Sky Atlantic TV series from HBO, starring Sean Bean.

A Trónok harca lebilincselő fantasy, amely klasszikus lovagkirályságot tár az olvasó elé: Westeros fölött valaha a sárkánykirályok uralkodtak, ám a Targaryen-dinasztiát 15 évvel ezelőtt elűzték, és most Robert Baratheon uralkodik hű barátai, Jon Arryn, majd Eddard Stark segítségével. A konfliktus középpontjában Deres urai, a Starkok állnak. Olyanok, mint a föld, ahol születtek: makacs, kemény jellemű család. Szemünk előtt hősök, gazemberek és egy gonosz hatalom története elevenedik meg.
Ám hamar rá kell ébrednünk, hogy ebben a világban mégsem egyszerűen jók és gonoszok kerülnek szembe egymással, hanem mesterien ábrázolt jellemek bontakoznak ki előttünk különböző vágyakkal, célokkal, félelmekkel és sebekkel.
Martin legnagyobb erőssége hogy meg tudja újítani, élettel tölti fel azt a műfajt, amit a sok populáris Tolkien-imitáció évtizedeken át klisék sorozatába fojtva ismételgetett. A jég és tűz dalának első kötete egy világteremtő fantasy eposz nagyszabású felütése.
Video bemutató

Szerző további művei

Game of Thrones
A Feast for Crows
Tuf Voyaging
A Storm of Swords
A Storm of Swords
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei