Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Leap of Faith
Danielle Steel
Magyar cím: Ugrás a sötétbe
Kiadó: Random House
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2002
ISBN 10: 0552146390
ISBN 13: 9780552146395
Méret: 13*20   Oldalszám: 202
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
850Ft

Danielle Steel - Leap of Faith
Marie-Ange Hawkins has the kind of childhood that most people dream of - freedom, love and security in a beautiful old French chateau. But when she is just eleven, a tragic accident marks the end of her idyllic life. Orphaned and alone, she is sent to America to live with her great-aunt on a farm in Iowa, where she is forced to work while dreaming of returning to her beloved chateau. Only the friendship of a local boy, Billy Parker, offers comfort and hope. When an unexpected visitor brings some startling news, she returns to France and meets the Chateau's new owner, the Comte Bernard de Beauchamp - a dashing widower who invites her into his home, and his heart. For a time they enjoy a magical life together, until Marie-Ange hears a shocking story, so chilling that she can scarcely believe it. Not even her dear friend Billy can help her now, As the darkness gathers around her she must find the courage to take one last, desperate step to save her loved ones... and herself.

Marie-Ange Hawkinsnak olyan gyermekkora volt, amilyenről az ember csak álmodhat. Szabadság, szeretet, biztonság egy francia kastélyban. De tizenegy éves korában tragikus baleset vet véget az idillnek és az árván maradt, magányos kislány Amerikába kerül, rokonokhoz, egy iowai farmra. Távol mindentől, amit ismert és szeretett. Szakadatlanul robotolnia kell a farmon, és csak álmodozhat arról a napról, amikor hazatérhet az elveszett otthonba.
Huszonegyedik születésnapjára kapja ajándékba a szabadságot, a váratlan apai örökséget, és végre hazatérhet Franciaországba. Régi otthonát felkeresve tudja meg, hogy a kastélynak immár új tulajdonosa van, egy bizonyos Bernard de Beauchamp gróf. Az elegáns, fiatal özvegyember meghívja a lányt előbb csak az otthonába, majd a szívébe is. Házasság, szerelem, fényűzés - ismét minden olyan, mint a mesében. Ám ahogy telik-múlik az idő, kiderül, a gróf nem az, akinek látszik. A fiatal anya csak úgy tud kiszabadulni egyre fenyegetőbbé váló helyzetéből, ha gyermekeivel együtt vállalja az ugrást a sötétbe. Mert ez az egyetlen esély az életben maradásra...

Szerző további művei

Blue
Power Play
Property of Noblewoman
The Award
Rushing Waters
Szerző további művei

Ajánlat

Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
The Maze Runner (Maze Runner Series)
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Catching Fire (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei