Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Magic
Danielle Steel
Magyar cím: Varázslat
Kiadó: Corgi
Nyelv: Angol
Típus: Új   Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 2017
ISBN 10:
ISBN 13: 9780552166324
Méret: 11*18   Oldalszám: 380
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 3-6 munkanap
2.656Ft

Danielle Steel - Magic
It starts on a summer evening, with the kind of magic found only in Paris. Once a year in the City of Light, a lavish dinner takes place outside a spectacular landmark. Selected by secret invitation, the guests arrive dressed in white, and when the night is over, hundreds of white paper lanterns bearing everyone's fervent wishes are released into the sky. Amid this wondrous White Dinner, a group of close friends stand at the cusp of change.
Jean-Philippe and Valerie are high-flying, successful and devoted to their young family. But a once-in-a-lifetime opportunity in China may lead to separation - and temptation.
Bernadetta and Gregorio run an Italian clothing empire in Milan, but Gregorio has a weakness that will ignite a crisis in their company, and their marriage.
Screenwriter Chantal and Indian tech entrepreneur Dharam arrive as friends, but their paths will be set on dramatically different courses before the night ends.
A transformative year of successes and heartbreaks is to come, until the next White Dinner . .

Párizs, ​a fények városa közel harminc éve ad otthont egy meghívásos alapon szerveződő különleges eseménynek. Az összejövetel talpig fehérbe öltözött résztvevői minden kellékről maguk gondoskodnak: az asztalokon fehér terítő, virágok, porcelán étkészlet, szikrázó kristálypoharak és fenséges ételek. Aztán lángra lobban ezernyi gyertya, és kezdetét veszi a varázslatos Fehér Vacsora. Jean-Philippe vendégei, akik közt francia, olasz, amerikai és indiai egyaránt akad, ekkor még nem is sejtik, hogy mire kihunynak a fények, sorsuk meglepő fordulatot vesz.
Jean-Philippe sikeres pénzügyi befektető, felesége, Valerie a Vogue szerkesztője. Odaadóan szeretik egymást és gyermekeiket, családi életük nyugalmát mégis fenekestül felforgatja egy visszautasíthatatlan kínai állásajánlat. Benedetta és Gregorio a legbefolyásosabb házaspár a milánói divatvilágban, ám Gregoriónak van egy gyengéje, ami válságba sodorja a családi vállalkozást és a házasságukat is. A vacsora záróakkordjai közepette botlik egymásba Chantal, a forgatókönyvíró, és a nála 17 évvel fiatalabb Xavier, a nemzetközi szerzői jog szakértője. És itt ébred szerelem a műszaki zseni Dharam szívében is a megalázott Benedetta iránt. A regény a szereplők sorsának alakulását követi nyomon egészen a következő Fehér Vacsoráig. Vajon megfejtik-e a titkot: mire is van szükségünk ahhoz, hogy az életünket varázslatosnak érezzük?

Szerző további művei

Blue
Remembrance
Kaleidoscope
First Sight
Country
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei