Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Mass Effect: Ascension
Drew Karpyshyn
Magyar cím: Felemelkedés
Kiadó: Orbit
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2010
ISBN 10:
ISBN 13: 9781841496764
Méret: 11*18   Oldalszám: 342
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
920Ft

Drew Karpyshyn - Mass Effect: Ascension
When they vanished fifty thousand years ago, the Protheans left their advanced technology scattered throughout the galaxy. The chance discovery of a Prothean cache on Mars allows humanity to join those already reaping the rewards of the ancients high-tech wizardry. But for one rogue militia, the goal is not participation but domination.
Scientist Kahlee Sanders has left the Systems Alliance for the Ascension Project, a program that helps gifted biotic children harness their extraordinary powers. The program's most promising student is twelve-year-old Gillian Grayson, who is borderline autistic. What Kahlee doesn't know is that Gillian is an unwitting pawn of the outlawed black ops group Cerberus, which is sabotaging the program by conducting illegal experiments on the students.
When the Cerberus plot is exposed, Gillian's father takes her away from the Ascension Project and flees into the lawless Terminus Systems. Determined to protect Gillian, Kahlee goes with them unaware that the elder Grayson is, in fact, a Cerberus operative. To rescue the young girl Kahlee must travel to the farthest ends of the galaxy, battling fierce enemies and impossible odds. But how will she be able to save a daughter from her own father?Ötvenezer ​évvel ezelőtt a protheánok eltűntek, s nem hagytak maguk után mást, csak fejlett technológiájuk mementóit szerte a galaxisban. Csillagközi léte hajnalán az emberiség rátalál a protheánok egyik ősi gépezetére a Marson, s az innen megszerzett tudással felvételt nyer a galaktikus közösségbe, amelynek tagjai szintén az ősök varázslatos technológiájának kiaknázásával emelkedtek fel. Ám egy militáns földi szervezet nem e közösség tagjaként, hanem annak vezéreként kívánja látni az emberi fajt.
Kahlee Sanders kutatótiszt kilépett a Rendszerek Szövetségének szolgálatából, hogy a Felemelkedés Projektben segítse a tehetséges „biotik” gyermekeknek kiaknázni a nem mindennapi képességükben rejlő lehetőségeket. A program legígéretesebb résztvevője a tizenkét éves autista, Gillian Grayson. Kahlee nem tudja, de Gillian egy törvényen kívüli, titkos katonai szervezet, a Cerberus mit sem sejtő bábja. Ez a milícia a tanulókon végzett illegális kísérleteivel szabotálja a programot.
Amikor az összeesküvés lelepleződik, Gillian apja igyekszik elrejteni a lányát, és a törvényen kívüli Terminus Rendszerbe repül vele. A Gilliant eltökélten védelmező Kahlee velük tart, mivel nem lehet biztos abban, hogy az idősebbik Grayson csak a lányához hű. A kislány megmentésének érdekében Kahleenak a galaxis túlsó végébe kell utaznia, és legyőzhetetlennek tűnő ellenfelekkel kell szembeszállnia. Azonban hogyan menthetné meg a lányt a saját apjától?

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Snuggle Up, Sleepy Ones + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
Smiley Shark + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei