Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Suzanne Collins
Magyar cím: A kiválasztott
Kiadó: Scholastic
Nyelv: Angol
Típus: Használt  
Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 2011
ISBN 10:
ISBN 13: 9781407109374
Méret: 13*20   Oldalszám: 453
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 3-6 munkanap
3.587Ft

Suzanne Collins - Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Against all odds, Katniss Everdeen has survived the Hunger Games twice. But now that she's made it out of the bloody arena alive, she's still not safe. The Capitol is angry. The Capitol wants revenge. Who do they think should pay for the unrest? Katniss. And what's worse, President Snow has made it clear that no one else is safe either.

Bár minden ellene szólt, Katniss Everdeennek kétszer is sikerült élve kikerülnie az Éhezők Viadalából. Túlélt minden megpróbáltatást, de még mindig nincs biztonságban. Mert a Kapitólium bűnbakot keres a lázadás miatt. Snow elnök pedig egyértelművé tette: a Kapitólium haragja elől senki sem menekülhet. Sem Katniss családja, sem a barátai, sem pedig a 12. Körzet lakói. De közeledik a végső forradalom ideje. Amikor a nép végre szembeszáll a Kapitólium zsarnokságával. S ebben a forradalomban Katnissnek döntő szerepe lesz. Az ő bátorságától, kitartásától és eltökéltségétől függ Panem jövője. Mert ő a kiválasztott. De maradt-e elég ereje hozzá, hogy megvívja az utolsó, mindent eldöntő harcot?
Suzanne Collins trilógiája az utóbbi évek legnagyobb nemzetközi könyvsikere, hónapokon át vezette az eladási listákat a világ számos országában. Az írónő hatodikként csatlakozott a Kindle-milliomosok klubjához, a könyvekből pedig mostanra több mint tízmillió példány talált gazdára. Ráadásul 2012 márciusában jön a mozikba Az Éhezők Viadala filmváltozata is, a főszerepben Jennifer Lawrence-szel. A fiatal tehetség melett pedig olyan nagyságok szerepelnek, mint Donald Sutherland és Woody Harrelson, valamint Lenny Kravitz, a világhírű rocksztár.
Tags

Szerző további művei

Catching Fire (Hunger Games Trilogy)
Catching Fire (Hunger Games Trilogy)
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
The Hunger Games (Hunger Games Trilogy)
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei

Ajánlat

The Bookshop on the Shore
Dunkirk
Intensity
A Perfect Heritage
A Column of Fire
Unlucky 13
The Rose Petal Beach
Martin Misunderstood
Sacred Hearts
Szerző további művei