Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Moonlight Becomes You
Mary Higgins Clark
Magyar cím: Ha rád süt a hold
Kiadó: Pocket Star Books
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 1996
ISBN 10: 0671853481
ISBN 13: 9780671853488
Méret: 11*18   Oldalszám: 332
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
820Ft

Mary Higgins Clark - Moonlight Becomes You
Maggie Holloway is unsatisfied with the explanation for her former stepmother's death, and when the residents of a nursing home begin dying suddenly and inexplicably she becomes suspicious. It is only later that she realizes she herself is a target for a twisted killer.

Mary Higgins Clarkot hazájában a feszült történetmesélés koronázatlan királynőjének tartják. A vélemény helytállóságáról meggyőződhetünk mi is, hiszen nem ez az első, nálunk is megjelent bűnügyi regénye. A klasszikus krimi fokozódó izgalmával megírt történet színhelye ezúttal Newport, az elegáns, patinás Rhode Islanden, a pénz és az arisztokratikus nevek világában. Főhőse Maggie, a független fiatal nő, aki éppen hogy csak lezárta élete tragikusan fájdalmas szakaszát, és tehetséges, felkapott fotósként a munkában keres vigasztalást.
A gazdag és népes Moore család manhattani összejövetelének vendégeként Maggie összefut huszonkét éve nem látott mostohaanyjával, és mindketten boldogok, hogy ismét egymásra találtak. Nuala, a kedves, habókos festőművész meghívja rég nem látott mostohalányát newporti házába. Tiszteletére vacsoravendégeket hív, és összecsődíti ottani barátait. Mire azonban Maggie megérkezik, holtan találja Nualát.
Váratlan kiderül, hogy az asszony halála előtt néhány nappal megváltoztatta a végrendeletét, s mindenét Maggie-re hagyta, azzal a kikötéssel, hogy mostohalánya időnként látogassa meg Grétát, aki a gazdag öregek pazar nyugdíjasházában lakik. Ám alig telik el egy hét, Maggie elveszíti öröklött idősődő barátnőjét is.

Szerző további művei

Stillwatch
The Cradle Will Fall
Before I Say Goodbye
Daddys Gone A-Hunting
The Cinderella Murder
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Snuggle Up, Sleepy Ones + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
Smiley Shark + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei