Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Never Knowing
Chevy Stevens
Magyar cím: Végzetes ​örökség
Kiadó: Sphere Books Ltd.
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2011
ISBN 10:
ISBN 13: 9780751545685
Méret: 13*20   Oldalszám: 484
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
1.090Ft

Chevy Stevens - Never Knowing
At thirty-three Sara Gallagher is finally happy. Her antique furniture restoration business is taking off and she’s engaged to a wonderful man. But there’s one big question that still haunts her — who are her birth parents? Sara is finally ready to find out.

Sara’s birth mother rejects her—again. Then she discovers her biological father is an infamous killer who’s been hunting women every summer for almost forty years. Sara tries to come to terms with her horrifying parentage — and her fears that she’s inherited more than his looks — with her therapist, Nadine, who we first met in "Still Missing." But soon Sara realizes the only thing worse than finding out your father is a killer is him finding out about you.

Some questions are better left unanswered.A ​33 éves Sara Gallagher végre boldog. Antik bútorokat árusító kereskedése szárnyal, őt pedig eljegyezte egy fantasztikus férfi. Egy kérdés azonban nem hagyja nyugodni: vajon kik az igazi szülei? Sara felkészült, hogy megtudja.

Kiderül, édesanyja még most sem kíváncsi rá. Később arra is rájön, hogy a biológiai apja gyilkos, aki 40 éven át nőkre vadászott. Sarának Nadine, a terapeutája segít feldolgozni a borzalmakat, és azt, hogy talán mást is örökölt apjától, nem csak a szeme színét.
Sara hamarosan rádöbben, egyetlen rosszabb dolog van annál, hogy az apád egy gyilkos: az, ha az apád megtudja, te ki vagy.

Néhány kérdés jobb, ha megválaszolatlanul marad.

A „Végzetes örökség” egy összetett és lenyűgöző történet egy nőről, aki a gyökereit szeretné megismerni. Kérdés, hogy megéri-e…

Chevy Stevens páratlanul izgalmas a pszichológiai thrillereiben soha nem tudhatod mi lesz a következő lépés. Nemzetközi sikerkönyvei végre itthon is…

Szerző további művei

Still Missing
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Snuggle Up, Sleepy Ones + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei