Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Pet Sematary
Stephen King
Magyar cím: Állattemető
Kiadó: Hodder & Stoughton
Nyelv: Angol
Típus: Új   Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 2019
ISBN 10:
ISBN 13: 9781529378306
Méret: 11*18   Oldalszám: 480
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Rendelhető
Szállítási idő: 3-6 munkanap
3.445Ft
Szállítási információk

Jelenleg nincs raktáron, rendelhető.
Várható beérkezési idő: 3-6 munkanap

Házhozszállítás: A beérkezést követően a csomag várható kiszállítása a feladás után 1-2 munkanap.

Szállítás Pick Pack Pontra: A beérkezést követően a csomag várható megérkezése a kiválasztott pontra a feladás után 2-3 munkanap.

Stephen King - Pet Sematary
Dr. Louis Creed and his wife Rachel chose rural Maine to settle his family and bring up their children. It was a better place than smog-covered Chicago -- or so he thought. But that was before be became acquainted with the pet burial ground located in the backwoods of the quiet community of Ludlow.

The place has a power -- it seeps into your dreams and you wake up sweating with fear. It is a place that strikes dread into the lives of all who share its secrets.Az Állattemető a Creed család – Louis, Rachel, Ellie és Gage – történetét meséli el, akik a Maine állambeli Ludlow-ba költöznek. Új otthonuk egy forgalmas út mentén fekszik… és az úgynevezett Állattemető szomszédságában, ahol mindazok a háziállatok találnak végső nyugalomra, akik a forgalmas úton lelték halálukat. Amikor a család macskája, Church hasonlóan szomorú sorsra jut, Jud Crandall, Creedék szomszédja mesél Louisnak egy másik, egy ősi indián temetkezési helyről az Állattemető mögött. Ez a hely abban különbözik a hagyományos Állattemetőtől, hogy az ide temetett kedvencek mindig visszatérnek az élők sorába. Louis úgy dönt, hogy Church-öt ide temeti, és a macska vissza is tér. Kissé másképp viselkedik ugyan, mint korábbi életében – bűzlik és patkányokat visz a házba –, de ettől eltekintve a régi jó Church-ről van szó.
Így aztán, amikor Creedék kisfiát, Gage-t hónapokkal később tragikus módon elüti egy kamion, a gyászoló apa nem lát más kiutat, hogy megbirkózzon ezzel a szörnyű eseménnyel: a mikmek indiánok rejtélyes temetkezési helyén földeli el a kisfiút, és reménykedik abban, hogy visszatér, ahogyan Church is visszatért.
Video bemutató

Szerző további művei

Mr Mercedes
Billy Summers
If It Bleeds
The Colorado Kid
The Outsider
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei