Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Robert Ludlum's The Moscow Vector
Robert Ludlum
Magyar cím: Moszkvai kór
Kiadó: Orion Books Ltd.
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: JóJóJóJóJó
Kiadás: 2006
ISBN 10:
ISBN 13: 9780752876894
Méret: 11*18   Oldalszám: 535
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
520Ft

Robert Ludlum - Robert Ludlum's The Moscow Vector
Russia's authoritarian leaders are preparing a blitzkrieg campaign designed to overrun several central Asian republics before the West can intervene. To succeed in this risky enterprise, however, they must first sow confusion and fear in the ranks of their enemies. With that in mind, they turn to Konstanin Malkovic - one of the world's wealthiest and most powerful men. Malkovic possesses a newly developed, genetically keyed bio-weapon. Undetectable and incurable, it is the perfect assassin's tool. Only Lieutenant Colonel Jon Smith and his Covert One operatives can stop this murderous conspiracy and thwart the Kremlin's bid to restore Russian to her former power...

Egy prágai nemzetközi konferencián Jon Smitht, az amerikai hadsereg fertőző betegségekkel foglalkozó intézetének orvos ezredesét, egyben a szupertitkos Covert-One ügynökét, találkozóra hívja orosz tudós kollégája. Dr.Valentyin Petrenkót aggodalommal tölti el a rejtélyes kór, amely Moszkvában ütötte fel a fejét, és etikailag elfogadhatatlannak tartja, hogy az orosz kormány teljes hírzárlatot rendelt el az ügyben. Petrenko új, eleddig ismeretlen járvány kitörésétől tart. Jont arra kéri, hogy esetleírásait és a kórházból kicsempészett vér- és szövetmintákat juttassa el a megfelelő orvosi fórumhoz, ahol kivizsgálhatják a betegség eredetét, mechanizmusát, és esetleg gyógymódot találhatnak rá. Éppen készül átadni az anyagot, amikor ismeretlenek rajtuk ütnek, és az orosz tudóst -a fontos dokumentumokat tartalmazó aktatáskájával együtt- a Moldvába lövik, és Smith is csak nagy nehézségek árán ússza meg a támadást.
Eközben a világ számos pontján magas beosztású kormányzati tisztviselők titokzatos vírusfertőzés áldozataivá válnak. A betegség gyors lefolyású és száz százalékban halálos. A Covert-One gyanúja szerint a halálesetek valamiképpen összefüggésbe hozhatók a fokozódó orosz harci tevékenységekkel. Főnöke Moszkvába küldi Smitht, hogy minderre bizonyítékot szerezzen, és kiderítse, ki vagy mi áll a rejtélyes történések hátterében.

Szerző további művei

The Chancellor Manuscript
The Road to Gandolfo
The Bourne Ultimatum
The Janson Directive
Robert Ludlum's The Moscow Vector
Szerző további művei

Ajánlat

Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
The Maze Runner (Maze Runner Series)
Chasing Harry Winston
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Catching Fire (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei