Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Silkworm
J.K. Rowling
Magyar cím: A ​selyemhernyó (Cormoran Strike 2.)
Kiadó: Time Warner
Nyelv: Angol
Típus: Új   Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 2014
ISBN 10:
ISBN 13: 9780751549263
Méret: 15*23   Oldalszám: 455
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Rendelhető
Szállítási idő: 3-6 munkanap
3.740Ft
Szállítási információk

Jelenleg nincs raktáron, rendelhető.
Várható beérkezési idő: 3-6 munkanap

Házhozszállítás: A beérkezést követően a csomag várható kiszállítása a feladás után 1-2 munkanap.

Szállítás Pick Pack Pontra: A beérkezést követően a csomag várható megérkezése a kiválasztott pontra a feladás után 2-3 munkanap.

J.K. Rowling - Silkworm
When novelist Owen Quine goes missing, his wife calls in private detective Cormoran Strike. At first, Mrs. Quine just thinks her husband has gone off by himself for a few days—as he has done before—and she wants Strike to find him and bring him home.
But as Strike investigates, it becomes clear that there is more to Quine's disappearance than his wife realizes. The novelist has just completed a manuscript featuring poisonous pen-portraits of almost everyone he knows. If the novel were to be published, it would ruin lives—meaning that there are a lot of people who might want him silenced.
When Quine is found brutally murdered under bizarre circumstances, it becomes a race against time to understand the motivation of a ruthless killer, a killer unlike any Strike has encountered before...

Amikor a regényíró Owen Quine eltűnik, a felesége Cormoran Strike magánnyomozóhoz fordul. Először azt hiszi, a férje csak elvonult magában valahová néhány napra (ahogy már korábban is), és most azt szeretné, ha Strike megkeresné és hazahozná.
De ahogy Strike nyomozni kezd, kiderül, több van Quine eltűnése mögött, mint azt a felesége gondolta. Az író épp befejezett egy kéziratot, melyben vitriolos tollal megírt portrék szerepelnek szinte minden ismerőséről. Ha ez a regény megjelenik, életeket tehet tönkre – így tehát nagyon is sokan lehetnek, akik szeretnék befogni a száját.
És amikor rátalálnak a bizarr körülmények között brutálisan meggyilkolt Quine-ra, versenyfutás következik az idővel: meg kell fejteni, mi vezeti ezt a kegyetlen gyilkost – mert Strike ilyennel még sosem találkozott…
A selyemhernyó letehetetlen, fordulatokkal teli krimi, a Cormoran Strike-ról és eltökélt, fiatal titkárnőjéről, Robin Ellacottról szóló sorozat második kötete.

Szerző további művei

Career of Evil
Career of Evil
Silkworm
Harry Potter and the Deathly Hallows
The Cuckoo's Calling
Szerző további művei

Ajánlat

Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
The Maze Runner (Maze Runner Series)
Chasing Harry Winston
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Catching Fire (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei