Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
The Abduction
Mark Gimenez
Magyar cím: Gyerekrablás
Kiadó: Sphere Books Ltd.
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2008
ISBN 10:
ISBN 13: 9780751539462
Méret: 11*18   Oldalszám: 533
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
780Ft

Mark Gimenez - The Abduction
When hotshot lawyer Elizabeth Brice turns up to collect her daughter Grace from football practice, the coach tells her she needn't have bothered, as Grace's uncle has already picked her up. The only problem is - Grace has no uncles. And so begins a furious race against time to save Grace from unknown kidnappers. Grace's internet geek father John leads the search, forced to unite with his terrifying wife and even more terrifying father Ben, a battle-hardened Vietnam veteran. Somehow they must find Grace before it is too late. But secrets from the past make the little girl's survival more uncertain with every passing minute...A riveting, action-packed thriller, The Abduction will have you on the edge of your seat from the first page to the last.

Ben Brice ezredes vietnami veterán, magányosan él az új-mexikói sivatagban, és a háborús szörnyűségek emlékével küzd tengernyi whisky segítségével. Alkoholizmusa miatt elhagyta a felesége, és régen elhidegült tőle internetguruként milliárdossá lett fia is. Egyedül Gracie nevű unokája iránt érzett szeretete tartja benne a lelket.
John Brice csak fél szemmel követi lánya focimeccsét, miközben telefonon üzleti ügyeket intéz. Amikor megérkezik a kislány anyja, az edző közli vele, hogy a bácsikája már hazavitte Gracie-t. Csakhogy Gracie-nek nincs bácsikája. Elrabolták, és ezzel kezdetét veszi az az idegtépő versenyfutás az idővel, és nem pusztán a kislány élete a tét. A történet váratlan és meglepő fordulatai ráébresztik az olvasót arra, hogy a gyerekrablás mögött egy rendkívüli összeesküvés húzódik, amely az egész amerikai történelmet átírhatja. De hogy mi köze a kislánynak a politikához, a háborúhoz és a sötét múlthoz, az csak a regény legvégén derül ki.
Az idő pedig egyre fogy...

Szerző további művei

The Colour of Law
The Colour of Law, The Abduction (2 in 1)
The Common Lawyer
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
The Very Noisy Night + CD
Smiley Shark + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei