Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
The Affair
Lee Child
Magyar cím: Az ügy
Kiadó: Transworld Ireland
Nyelv: Angol
Típus: Új   Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 2012
ISBN 10:
ISBN 13: 9780553825510
Méret: 11*18   Oldalszám: 524
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 3-6 munkanap
2.910Ft

Lee Child - The Affair
March 1997. A woman has her throat cut behind a bar in Carter Crossing, Mississippi. Just down the road is a big army base. Is the murderer a local guy - or is he a soldier?
Jack Reacher, still a major in the military police, is sent in undercover. The county sheriff is a former US Marine - and a stunningly beautiful woman. Her investigation is going nowhere. Is the Pentagon stonewalling her? Or doesn't she really want to find the killer?
The adrenaline-pumping, high-voltage action in The Affair is set just six months before the opening of Killing Floor, and it marks a turning point in Reacher's career. If he does what the army wants, will he be able to live with himself? And if he doesn't, will the army be able to live with him?
Is this his last case in uniform?

1997 ​​márciusa. Egy fiatal nőt brutálisan meggyilkolnak Mississippi állam egyik álmos kisvárosában, Carter Crossingban. A tetthelyhez közel egy katonai támaszpont áll. Vajon a gyilkos helybéli, vagy esetleg a bázison szolgáló egyik közlegény? Jack Reacher a katonai rendőrség őrnagyaként azt a megbízatást kapja, hogy inkognitóban utazzon a helyszínre. A helyi rendőrfőnöknő, Elizabeth Deveraux a nyomozás során csak falakba ütközik. Valaki vagy valami akadályozza a munkáját? A hadsereg? Esetleg nem is akarja igazán megtalálni a gyilkost? Reacher a nyomozás érdekében kénytelen összefogni Deveraux-val, miközben kiderül, hogy nem ez az első gyilkossági ügy, ami megoldásra vár és nem is az utolsó. Sokak számára pedig az egyetlen cél az igazság eltitkolása. Az ügy fordulópontot jelenthet Reacher karrierjében: vagy azt teszi, amit elvárnak tőle, vagy egészen új életet kezd a hadsereg kötelékein kívül. A méltán népszerű brit szerzô akinek regényei hamarosan a filmvásznon is megelevenednek – ezúttal sem okoz csalódást népes rajongótáborának.

Szerző további művei

Night School
Gone Tomorrow
Persuader
The Visitor
Make Me
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei