Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
The Book of You
Claire Kendal
Magyar cím: Mindent ​rólad
Kiadó: Harper Collins
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2015
ISBN 10:
ISBN 13: 9780007531677
Méret: 13*20   Oldalszám: 366
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
1.050Ft

Claire Kendal - The Book of You
A terrifying psychological thriller about obsession and power, perfect for fans of Gone Girl and Before I Go to Sleep.

Clarissa is becoming more and more frightened of her colleague, Rafe. He won’t leave her alone, and he refuses to take no for an answer. He is always there.

Being selected for jury service is a relief. The courtroom is a safe haven, a place where Rafe can’t be. But as a violent tale of kidnap and abuse unfolds, Clarissa begins to see parallels between her own situation and that of the young woman on the witness stand.

Realizing that she bears the burden of proof, Clarissa unravels the twisted, macabre fairytale that Rafe has spun around them – and discovers that the ending he envisions is more terrifying than she could have imagined.Torkon ​ragad, és nem ereszt, amíg a végére nem értél. Most megtudod, milyen érzés, ha egy nőt a szerelmével zaklat egy megszállott férfi.
Clarissa Bourne részt vesz egyik egyetemi kollégája, Rafe Solmes könyvbemutatóján, amikor azonban másnap felébred, nem emlékszik pontosan, hogy mi történt éjszaka. Rafe megerőszakolta? Kábítószert tett az italába? Rafe attól az éjszakától fogva mindig mindenütt ott van, ahol Clarissa, az egyetemen, a méteráruboltban, a vonatállomáson. Az ő üzeneteivel van tele Clarissa hangpostája, az ő ajándékai töltik meg a postaládáját. Világosan a tudtára adja Clarissának, hogy soha többé nem engedi el. Mert Clarissa az övé. Clarissa megkönnyebbül, amikor beválogatják esküdtnek, hiszen Rafe nem mehet utána a bíróságra. A tárgyalóteremben egy zaklatás története bontakozik ki lassan előtte, melynek áldozata az ő megpróbáltatásaihoz ijesztően hasonló élményeket élt át. Ráeszmél, hogy ha meg akar szabadulni Rafe-től, ha azt akarja, hogy a rendőrség komolyan vegye a panaszát, minden eseményt dokumentálnia kell, minden ajándékát meg kell őriznie, tehát állhatatosan gyűjti Rafe tébolyának bizonyítékait, hogy később ellene fordíthassa. Lejegyzi a vérfagyasztó mesét, melynek kusza szálaival Rafe mindent besző, s melynek befejezése szörnyűbb Clarissa legsötétebb rémálmánál.

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei