Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
The Eagle and the Wolves
Simon Scarrow
Magyar cím: A sas és a farkasok
Kiadó: Headline
Nyelv: Angol
Típus: Használt  
Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2008
ISBN 10:
ISBN 13: 9780755381326
Méret: 13*20   Oldalszám: 432
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
859Ft

Simon Scarrow - The Eagle and the Wolves
Bestselling Simon Scarrow's brilliant adventure novels about the Roman army appear in B-format. It's 44 AD, and Vespasian and the Second Legion are forging ahead in their campaign to seize the south-west of Britain. Macro and newly appointed centurion Cato are ordered to provide Verica, ruler of the Atrebatans, with an army. They must train his tribal levies into a force that can protect him and take on the increasingly ambitious raids that the enemy is launching. But despite the Atrebatans' official allegiance to Rome, open revolt is brewing, for many want to resist the Roman invaders. Macro and Cato must win the loyalty of the disgruntled levies - but can they succeed whilst surviving a deadly plot to destroy both them? Macro and Cato face the greatest test of their army careers as only they stand between the destiny of Rome and bloody defeat...

Mikor a római seregek betörtek Britanniába, valószínűtlennek tartották, hogy a sziget egymással viszálykodó barbár törzsei sokáig ellenállnak nekik. Ám Kr. u. 44 nyarán a makacs bennszülöttek állandó rajtaütései aláássák a római előrenyomulást. Még a névleg szövetséges atrebátok, az idős Verica vezette déli törzs is a nyílt lázadás szélén áll.

Macro és Cato centuriókra vár a feladat, hogy sereget verbuváljanak Vericának, majd az újoncokat kiképezve olyan haderőt kovácsoljanak, mely képes megvédeni a királyt, megszilárdítani hatalmát és legyőzni ellenségeit. De mielőtt megállítanák az ellenséget, Macrónak és Catónak el kell nyerniük az elégedetlenkedő újoncok bizalmát. A hadviselésben járatlan újoncok csapatával meg kell találniuk és elpusztítaniuk a fortélyos ellenséget, mielőtt Vericát letaszítanák a trónról, s a római hadsereg még nagyobb veszélybe kerülne. Vajon túlélik-e az összeesküvők tervezte veszedelmeket, melyek nem csupán kettejüket, hanem a sasokat szolgáló bajtársaikat is fenyegetik?
Ebben az állandóan változó, kiszámíthatatlan helyzetben Macro és Cato nem hibázhatnak, mivel csak rajtuk áll Róma győzelme vagy véres veresége.

Szerző további művei

The Eagle in the Sand
The Eagle's Prey
The Legion
The Eagle's Conquest
Under the Eagle
Szerző további művei

Ajánlat

The Bookshop on the Shore
Dunkirk
Intensity
A Column of Fire
Martin Misunderstood
Sacred Hearts
Szerző további művei