Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
The Hidden Oracle ( The Trials of Apollo Book 1)
Rick Riordan
Magyar cím:
Kiadó: Penguin Books Ltd
Nyelv: Angol
Típus: Új   Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 2017
ISBN 10:
ISBN 13: 9780141363929
Méret: 19*18   Oldalszám: 378
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Rendelhető
Szállítási idő: 3-6 munkanap
2.510Ft
Szállítási információk

Jelenleg nincs raktáron, rendelhető.
Várható beérkezési idő: 3-6 munkanap

Házhozszállítás: A beérkezést követően a csomag várható kiszállítása a feladás után 1-2 munkanap.

Szállítás Pick Pack Pontra: A beérkezést követően a csomag várható megérkezése a kiválasztott pontra a feladás után 2-3 munkanap.

Rick Riordan - The Hidden Oracle ( The Trials of Apollo Book 1)
A nevem Apolló. (És nem Lester!) Valaha isten voltam. Apolló valaha az Olümposz egyik legkedveltebb istene volt. Ám egy borzasztó félreértés miatt letaszították az istenek hegyéről és a New York-i forgatagban tért magához egy ügye-fogyott amerikai tinédzser képében. Apolló, új nevén: Lester sikeresen megtalálta Percy Jacksont Poszeidón félisten fiát, aki a leghíresebb a félistenek között. Meggyőzi a fiút, hogy vigye el őt a félistenek táborába, ahol óriási a káosz, mert rejtélyes módon nyomtalanul tűnnek el a félisten-palánták. Mindezek tetejébe a mindent-látó jósok, vagyis az orákulumok is sorra buknak el egy misztikus ellenséggel vívott küzdelemben. Ezt az ellenséget mindenki csak úgy emlegeti: a Fenevad. Apolló szent meggyőződése, hogyha vissza akar kerülni Zeusz kegyeibe, akkor nincs más hátra, mint teljesítenie ezeket a rémisztő kihívások, próbákat. És persze Apollónak, mint mindig, most is igaza van. Az első feladata, hogy megvédje az utolsó orákulomot és elrejtse a Fenevad elől. Ha elbukik a Fenevad fogja irányítani a jövőt és ami még rosszabb Apolló mindörökre ennek a tinédzsernek a bőrében marad...

By making him human.
After angering his father Zeus, the god Apollo is cast down from Olympus. Weak and disorientated, he lands in New York City as a regular teenage boy. Now, without his godly powers, the four-thousand-year-old deity must learn to survive in the modern world until he can somehow find a way to regain Zeus's favour.
But Apollo has many enemies - gods, monsters and mortals who would love to see the former Olympian permanently destroyed. Apollo needs help, and he can think of only one place to go . . . an enclave of modern demigods known as Camp Half-Blood.

Szerző további művei

Percy Jackson and The Greek Gods
The Dark Prophecy (The Trials of Apollo Book 2)
Percy Jackson: The Demigod Files
The Burning Maze (The Trials of Apollo Book 3)
The Blood of Olympus ( Heroes Of Olympus Book 5 )
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Snuggle Up, Sleepy Ones + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
Smiley Shark + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei