Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
The Seventh Scroll
Wilbur Smith
Magyar cím: A hetedik tekercs
Kiadó: Pan Books
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: JóJóJóJóJó
Kiadás: 2007
ISBN 10:
ISBN 13: 9780330454346
Méret: 15*30   Oldalszám: 708
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
720Ft

Wilbur Smith - The Seventh Scroll
The seventh scroll is nearly 4000 years old. Within it lie the clues to a fabulous treasure from an almost forgotten time. Duraid Al Simmu and his wife, Royan, discovered the scroll and made research notes on it. But Duraid is murdered, and Royan has to flee to England to seek refuge.

Ahogyan Hitchcock szokott feltunni saját filmjeiben, úgy lép most a színre Wilbur Smith is ebben a történetben. Nem személyesen, csak "A folyó Istene" című regényével, mely kiindulópontul szolgál a szépséges régésznő, Royan és a jóképű, gazdag Nicholas számára egy fantasztikus afrikai expedícióhoz.
Mamose fáraó négyezer éves sírját próbálják feltárni, méghozzá az egykori írnok-rabszolga, a zseniális Taita homályos útmutatásai alapján. Taita, akit "A folyó istené"-ben ismertünk és szerettünk meg, most hirtelen elszánt ellenféllé válik. Ennyi idő távlatából is védelmezni képes hajdani urát és imádott úrnőjét. Életveszélyes trükkjeinél csak egy valamitol kell Royanéknak jobban félniük. Az emberi kapzsiságtól és egy fanatikus, kegyetlen műgyűjtőtől, aki bármire képes a fáraó csodás kincseiért. Az előzményét "A folyó istene", a folytatását pedig "A mágus" című kötetekben ismerheti meg.

Szerző további művei

War Cry
River God
Predator
When the Lion Feeds
The Quest
Szerző további művei

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei