Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
The Testament
John Grisham
Magyar cím: A végrendelet
Kiadó: Arrow Books
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 1999
ISBN 10: 0099245027
ISBN 13: 9780099245025
Méret: 11*18   Oldalszám: 473
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
820Ft

John Grisham - The Testament
Troy Phelen is a self-made billionaire, one of the richest men in the United States. He is also eccentric, reclusive, confined to a wheelchair, and looking for a way to die. Nate O'Riley is a high-octane Washington litigator who's lived too hard, too fast, for too long. Emerging from his fourth stay in rehab he knows returning to the real world is always difficult, but this time it's going to be murder. Rachel Lane is a young woman who chose to give her life to God, who walked away from the modern world with all its strivings and trappings and encumbrances, and went to live and work with a primitive tribe of Indians in the deepest jungles of Brazil. In a story that mixes legal suspense with a remarkable adventure their lives are forever altered by the startling secret of THE TESTAMENT.

Troy Phelan különc, bogaras, elviselhetetlen vénember. Teheti. Dollármilliárdjait a maga erejéből szerezte, s egyedül építette fel vállalatbirodalmát, a Phelan Csoportot. De megöregedett, elmagányosodott, megunta az életét. Örökösei a halálára várnak, prédára lesve, keselyűhadként készülnek lecsapni a hatalmas vagyonra. Az öregúr búcsúzni készül, s az egyéniségéhez méltó búcsú eszköze az elképesztő, gondosan fogalmazott, támadhatatlan végrendelet. Nate O'Riley neves washingtoni sztárügyvéd, látványos perek nyertese, ugyanakkor alkoholista és narkós, aki a sokadik elvonókúra utolsó hetében tönkrement életét próbálja újrakezdeni. Egy váratlan megbízás a szanatórium kényelméből és nyugalmából a déli félteke trópusi őserdejébe repíti, hogy a brazíliai Pantanal mocsárvidék kellős közepén, az őslakók között kutassa fel új ügyfelét, aki nélkül nem hajtható végre a Phelan-végrendelet.
Rachel Lane isten hű szolgája. Misszionáriusként hirdeti Krisztus evangéliumát a világ végén, kőkorszaki körülmények között élő indiánoknak. Elégedett és boldog választott népe körében, nem vágyik a modern civilizáció átkos áldásaira. Életét Istennek ajánlotta, lépteit az Úr vezérli, lelki békéjét semmi pénzért nem adná oda. De hiába rejtőzött el. Akaratán és tudtánkívül űzött vaddá válik, mert ő játssza a főszerepet abban a drámában, amelynek a címe A végrendelet.

Szerző további művei

Rogue Lawyer
Camino Island
The Rooster Bar
The Whistler
The Racketeer
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Snuggle Up, Sleepy Ones + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
The Very Noisy Night + CD
Smiley Shark + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei