Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Three to Get Deadly
Janet Evanovich
Magyar cím: Három díler
Kiadó: St Martin's Minotaur
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 1998
ISBN 10: 0312966091
ISBN 13:
Méret: 11*18   Oldalszám: 344
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
820Ft

Janet Evanovich - Three to Get Deadly
Stephanie Plum, the brassy babe in the powder blue Buick, is back, and she's having a bad hair day - for the whole month of January. She's been given the unpopular task of finding Mo Bedemier Trenton's most beloved citizen, arrested for carrying concealed, gone no-show for his court appearance. And to make matters worse, she's got Lula, a former hooker turned file clerk - now a wannabe bounty hunter - at her side, sticking like glue. Lula's big and blonde and black, and itching to get the chance to lock up a crook in the trunk of her car. Morelli, the New Jersey vice cop with the slow-burning smile that undermines a girl's stronger resolve is being polite. So what does this mean? Has he found a new love? Or is he manipulating Steph, using her in his police investigation, counting on her unmanageable curiosity and competitive Jersey attitude? Once again, the entire One for the Money crew is in action, including Ranger and Grandma Mazur, searching for Mo, tripping down a trail littered with dead drug dealers, leading Stephanie to suspect Mo has traded his ice-cream scoop for a vigilante gun. Cursed with a disastrous new hair color and an increasing sense that it's really time to get a new job, Stephanie spirals and tumbles through Three to Get Deadly with all the wisecracks and pace her fans have come to expect.


Első látásra már maga a feladat is banális. Hiszen milyen nehézségekbe ütközhet az, aki szeretné a rendőrségre kísérni a környéken mindenki által szeretett, tisztelt és megbecsült fagyizó- és cukrászdatulajdonost (vagyis a hivatásos cukrosbácsit), Mo bácsit?

Mondjuk abba, hogy égen-földön nem találja a szóban forgó öregurat, aki valami fatális véletlen folytán elfelejtette kifizetni az óvadékát az óvadékszervező ügynöknek, nevezetesen Stephanie szexőrült unokatestvérének. Mo bácsiról elég gyorsan kiderül, hogy bár tényleg mindenki csak szépet és jót mond róla, valójában senki sem ismeri. Még a nővére sem, akihez Stephanie szorgalmasan ellátogat. Közben persze a „burg” néven ismert környék lakói egyre rosszabb szemmel, és növekvő rosszallással nézik ifjú fejvadásznőnk ténykedését. Akinek persze segítsége is akad, mégpedig Lula, a kiérdemesült prosti, és Mazur nagyi személyében.

Telik-múlik az idő, de Mo bácsi (becsületes nevén Moses Bedemier) csak nem akar előkerülni. Ellentétben a helyi kábítószer-kereskedők hulláival, akik valamilyen balszerencsés véletlen folytán mindig akkor és ott bukkannak fel, ahol Stephanie jár, akit még az sem tántorít el feladata elvégzésétől, hogy az utóbbi időben többször is megfenyegették - méghozzá halálosan. Ilyenkor jó lenne egy olyan barát, mint a sármos nyomozó, akivel valamikor a múltban már összeszűrte a levet, és akivel most is szívesen összegyűrné a lepedőt, ha erre lenne megfelelő alkalom. De úgy tűnik, amíg az egyre gubancosabb és kényesebb ügy – amiben persze a nyomozó is nyakig érdekelt – mindenki számára megnyugtatóan meg nem oldódik, ilyen nem is lesz.

Szerző további művei

Metro Girl
Sizzling Sixteen
Hero at Large
Visions of Sugar Plums
Full Speed
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei