Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Vision in White
Nora Roberts
Magyar cím: Látomás fehérben
Kiadó: Piatkus Books
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2010
ISBN 10:
ISBN 13: 9780749928865
Méret: 11*18   Oldalszám: 343
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
1.090Ft

Nora Roberts - Vision in White
Wedding photographer Mackensie "Mac" Elliot is most at home behind the camera, but her focus is shattered moments before an important wedding rehearsal when she bumps into the bride-to-be's brother...an encounter that has them both seeing stars.

A stable, safe English teacher, Carter Maguire is definitely not Mac's type. But a casual fling might be just what she needs to take her mind off bridezillas. Of course, casual flings can turn into something more when you least expect it. And Mac will have to turn to her three best friends-and business partners-to see her way to her own happy ending.Nora ​Roberts négy részből álló regénysorozatának címszereplője a négy gyerekkori barátnő, Parker, Emma, Laurel és Mackensie. Kislány korukban mindig esküvőset játszottak, felnőttként pedig megalapították a Kézfogó rendezvényszervező ügynökséget.
Az első történetben Mackensie életét ismerjük meg közelebbről. A tehetséges esküvői fényképész feladata a szenvedélyek, a röpke pillanatok és az emlékezetes események megörökítése. Művészi fotóin örömtől sugárzó menyasszonyok mosolyognak, büszke szülők könnyeznek, meghatott rokonok ünnepelnek. Hivatása a boldogságról szól, a saját életébe mégsem meri beengedni az érzelmeket. Miért nem bízik másokban és magában? Mi történik, ha találkozik egy olyan férfival, aki megrendíti a világát, és rádöbbenti a saját gyávaságára? Vajon a félelem és a bizalmatlanság győzedelmeskedik, vagy van remény a csodára? Miért játszik olyan fontos szerepet a történetben egy kék pillangó, és egy mindent meghatározó gyerekkori pillanat?
Mindenre választ kapunk, ha elmerülünk a négy barátnő világában, és megismerkedünk a bájos humorral átszőtt, kedves történet szereplőivel.

Szerző további művei

Born in Fire
California Summer
Under Summer Skies
The MacGregors: Alan and Grant
Birthright
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Snuggle Up, Sleepy Ones + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
The Very Noisy Night + CD
Smiley Shark + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei