Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Warm Bodies
Isaac Marion
Magyar cím: Eleven testek
Kiadó: Vintage
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2013
ISBN 10:
ISBN 13: 9780099586890
Méret: 11*18   Oldalszám: 240
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
1.090Ft

Isaac Marion - Warm Bodies
R is having a no-life crisis—he is a zombie. He has no memories, no identity, and no pulse, but he is a little different from his fellow Dead. He may occasionally eat people, but he’d rather be riding abandoned airport escalators, listening to Sinatra in the cozy 747 he calls home, or collecting souvenirs from the ruins of civilization.
And then he meets a girl.
First as his captive, then his reluctant guest, Julie is a blast of living color in R’s gray landscape, and something inside him begins to bloom. He doesn't want to eat this girl—although she looks delicious—he wants to protect her. But their unlikely bond will cause ripples they can’t imagine, and their hopeless world won’t change without a fight.

R egy fiatal férfi. Éppen egzisztenciális válságban van - ő egy zombi. Keresztülverekszi magát a háborúban megsemmisült, összeomlott Amerikán, és az eszüket vesztett, éhes társai között mégis valami többre vágyik, mint vér és agyvelő. A többiekkel ellentétben ő tud beszélni - néhány felmordult szótagot ugyan, de a belső élete csupa mélység, csupa csoda és vágy. Nincsenek emlékei, nincsen személyisége, nincs pulzusa sem, de vannak álmai.
Ijesztő, vicces, és meglepően szívbemarkoló. Az Eleven testek arról szól, milyen élni, hogy milyen meghalni, és arról, hogy milyen az elmosódott határ a kettő között.
Amerikában minden nézőcsúcsot megdöntött a regényből készült film John Malkovich főszereplésével!
Video bemutató

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
The Maze Runner (Maze Runner Series)
Chasing Harry Winston
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Catching Fire (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei