Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Wolf of the Plains
Conn Iggulden
Magyar cím: A sztyeppei farkas
Kiadó: Harper Collins
Nyelv: Angol
Típus: Használt  
Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2007
ISBN 10:
ISBN 13: 978007201754
Méret: 11*18   Oldalszám: 578
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
820Ft

Conn Iggulden - Wolf of the Plains
Temujin, the second son of the khan of the Wolves tribe, was only eleven when his father died in an ambush.His family were thrown out of the tribe and left alone, without food or shelter, to starve to death on the harsh Mongolian plains.

It was a rough introduction to his life, to a sudden adult world, but Temujin survived, learning to combat natural and human threats. A man, a small family, without a tribe was always at risk but he gathered other outsiders to him, creating a new tribal identity. It was during some of his worst times that the image of uniting the warring tribes and bringing the silver people together came to him. He will become the khan of the sea of grass, Genghis.


Temüdzsin, a Farkasok kánjának második fia még csak tizenegy éves, amikor apja orvtámadás áldozata lesz. A törzs kiveti magából és magára hagyja a családot. Éhhalál fenyegeti az anyát és gyermekeit a vad mongol pusztákon. Kegyetlen próbatételek sora vár a hirtelen férfivá érő Temüdzsinre. A fiú azonban minden - mégoly kegyetlen - megpróbáltatást túlél, mert gyorsan megtanulja hogyan kell szembeszállni a természet és az ember okozta veszélyekkel.
Temüdzsin a hasonló sorsra jutott embereket és klánokat gyűjti maga köré, és új törzsi öntudatra ébreszti őket. Elete legválságosabb korszakaiban is az a cél vezeti, hogy egyesítse ezeket a harcoló népeket, s ők legyenek a mongolok, az ezüst nép, ő maga pedig a világhódító Dzsingisz kán.
Conn Iggulden a tőle megszokott sodró lendületű, izgalmas, filmszerűen pergő cselekménnyel vezeti végig az olvasót a mongolok legendákkal teli világán.
Video bemutató

Szerző további művei

Emperor: The Gates of Rome
Emperor: The Gods of War
The Pocket Dangerous Book for Boys: Things to Do
Stormbird - Wars of the Roses
Emperor: The Death of Kings
Szerző további művei

Ajánlat

Disney Sing Along
Super-Duper Dudley!
Monkey Business (Pop-Up book)
Angol-magyar /Magyar-angol gyerekszótár
Stories and Rhymes
Szerző további művei