Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Woman of Cairo
Noel Barber
Magyar cím: A kairói nő
Kiadó: Hodder & Stoughton
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 1984
ISBN 10: 0340346507
ISBN 13:
Méret: 14*22   Oldalszám: 592
Borító: Kemény fedeles
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
820Ft

Noel Barber - Woman of Cairo
Son and daughter of diplomats in Cairo, the gentle Serena Pasha and Mark Holt are privileged and attractive, growing up in a magical world of champagne breakfasts and midnight picnics at the pyramids. Their lives entwined since childhood, they grow ever closer as adults. Yet Serena's hand has been promised not to Mark, but to his brother, Greg. As World War II speeds closer to Cairo, a shocking accident gives these young lovers a second chance—but with this chance comes terrible danger. Egypt is threatened not only by the German army but by nationalist forces within Cairo determined to end the British occupation at any cost. The country torn apart, and enemies everywhere, Mark and Serena's love is tested to the limit.

Serena egy gazdag kopt családból származó kairói úrilány, akit Mark, az Egyiptomban állomásozó brit még gyermekkorukban megment a megbecstelenítéstől és a biztos haláltól. Miközben felcseperednek, egymásba szeretnek, de a sors külön útra kényszeríti őket. Hiába keresik máshol a boldogságot, sem a háború, sem az alkalmi fellángolások, sem a királyok haragja nem tudja szétszakítani őket...
NOËL BARBER a romantikus történelmi regények fejedelme. Első magyarul is megjelenő bestsellere fordulatos és lélekemelő történet. Egy, a szerelméért és a szabadságáért az ősi hagyományokkal is szembeszegülő független, fiatal egyiptomi nő sorsát tárja elénk. A családi viszályok és legyőzhetetlen szenvedélyek háttereként az egyiptomi elit fényűzése - a királyi udvar körül lebzselő talpnyalókkal és korrupt diplomatákkal - és a Nílus deltavidékének lakói, a fellahok egzotikus világa tárul elénk. Igazi mestermű, amely a forrongó világban is legyőzhetetlen szerelmet, illetve Kelet és Nyugat kibékíthetetlenségét idézi meg láttató erővel.

Szerző további művei

The Other Side Of Paradise
The Weeping and the Laughter
The Daughters Of The Prince
A Farewell to France
A Farewell to France
Szerző további művei

Ajánlat

Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
The Maze Runner (Maze Runner Series)
Chasing Harry Winston
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Catching Fire (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei