Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
You Belong to Me
Mary Higgins Clark
Magyar cím: Hozzám tartozol
Kiadó: Pocket Star Books
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: Nagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jóNagyon jó
Kiadás: 2007
ISBN 10:
ISBN 13: 9781847396839
Méret: 11*18   Oldalszám: 373
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
850Ft

Mary Higgins Clark - You Belong to Me
Regina Clausen was forty-three, successful in her career but insecure and unfulfilled in her personal life. Travelling alone on the luxury liner Gabrielle, she disembarked in Hong Kong saying she would rejoin the ship when it docked in Japan. She was never seen again... Three years later, radio presenter Susan Chandler does a series about vanishing women on her radio talk show. When a caller, who refuses to identify herself, tells of meeting a man on a cruise who gave her a ring inscribed 'You Belong to Me', but then disappeared when she refused to leave the ship with him, she thinks little of it. But then Regina's mother appears at Susan's office with a ring bearing the same inscription which was found amongst her daughter's belongings, and Susan begins to suspect that they are on the trail of something dangerously sinister...

Az Eltűnt nők című nagy sikerű könyv szerzője, Dr. Donald Richards pszichiáter egy népszerű rádióműsor vendégeként előadja, hogy az "eltűnési esetek" hátterében sokszor egyszerű életformaváltás áll. Nem is képzeljük - mondja -, milyen gyakran előfordul, hogy megy az illető a munkából hazafelé, és hirtelen ráébred, hogy neki elege van ebből: visszafordul és a családja soha többé a színét sem látja. Az esetek nagy többségében azonban bűntényről van szó.
S vajon mi lehet a híres befektetési szakértő, Regina Clausen eltűnésének a hátterében? - kérdezi a műsorvezető. Miss Clausen négy évvel korábban társasutazáson vett részt egy óceánjárón, és miután Hongkongban partra szállt, nyoma veszett.
Ideges hangú nő telefonál be a műsorba: néhány éve ő is részt vett egy hajóúton, és összebarátkozott egy útitársával, aki rá akarta venni, hogy Athénba szálljanak ki a hajóból, és kettesben folytassák az utazást. Egy türkizköves gyűrűt is kapott tőle, amelybe ez volt belevésve: "Hozzám tartozol."
És erre a telefonhívásra megindul a gyilkosságok sorozata a neves amerikai írónő legújabb krimijében, kimeríthetetlen leleményességének újabb példájaként.

Szerző további művei

Stillwatch
The Cradle Will Fall
Moonlight Becomes You
Before I Say Goodbye
Daddys Gone A-Hunting
Szerző további művei

Ajánlat

True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
The Maze Runner (Maze Runner Series)
Chasing Harry Winston
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Catching Fire (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei