Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Pick Pack csomópontok

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy költség- és időhatékony alternatív csomagküldő szolgálat, mellyel a leadott internetes rendeléseiket egyszerűen, kényelmesen, napirendje ritmusát szem előtt tartva veheti át 170 település több mint 500 kiszállítási pontján.

pickpack pack pont

Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is

A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket –előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban –, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Átvevőpontjaink rendszerét a partner OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak készpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek.

A Pick Pack Pont szolgáltatását választva a csomagátvétellel kapcsolatos teendőket tehát személyesen, a lehető legegyszerűbben intézhetik: az interneten megrendelt áru az eladótól a kiválasztott – lakhelyükhöz, útvonalukhoz, vagy épp munkahelyükhöz legközelebbi – átvételi pontba érkezik, ahol gondosan tárolják azt, míg értük nem mennek.

A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:

Vásárlás összege Utánvéttel Előre utalással
5000Ft alatt 1490 Ft 1490 Ft
5000 Ft felett: INGYENES INGYENES

Professzionális szolgáltatás kompromisszumok nélkül

A személyes átvétel nem csak kényelmes, hanem ugyanolyan gyors és biztonságos szolgáltatás, mint a klasszikus futárszolgálatok megoldásai. Amennyiben egy küldemény érkezésekor bizonytalan, hogy otthonukban tudnak-e tartózkodni, vagy egyszerűen szívesebben gazdálkodnak saját idejükkel, bátran válasszák a Pick Pack Pont szolgáltatását.

Információk átvételi pontokról, csomagokról

A pontos nyitvatartási időket és a boltokra vonatkozó egyéb információkat (például igénybe vehető fizetési módok) a lap alján található boltkeresőben érhetik el.

Küldeményeik állapotáról a Pick Pack Pont ügyfelek számára elérhető Csomagkereső alkalmazás felületén szerezhetnek be folyamatosan frissülő információkat.

Kiszállítás

A munkanapon 17.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-3 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban.

Bemutató videó

Pick Pack csomagátvételi pontok jelenlegi listája:

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
Snuggle Up, Sleepy Ones + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD